Skip to content
Societate

Prețuri de restaurant de lux la ”împinge tava”, în stațiunea Mamaia: Cât a plătit un turist pentru o porție de ficăței cu piure și salată

Prețurile de la malul mării sunt din ce în ce mai mari, iar Mamaia este una dintre cele mai scumpe stațiuni de pe litoralul românesc. Un bărbat a scos din buzunar pentru o porție de ficăței nu mai puțin de 39 de lei, pentru piure a plătit 18 lei, iar pentru o salată de varză a dat 13 lei. În total, masa turistului a costat 70 de lei, un preț piperat pe litoral, pentru una dintre autoservirile care au rămas deschise în Mamaia Nord, potrivit cancan.ro.

Mulți turiști se plâng de prețurile nejustificat de mari. Dacă luăm în considerare o zi pe litoral, cu cele trei mese aferente, e lesne de înțeles că prețul urcă simțitor pentru buzunarele românilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *