Skip to content
Politică

Să fie limpede!

Raport privind calitatea apei potabile în București

în 26.10.2017

56 de puncte de control indicate Direcția de Sănătate Publică și Autoritatea Municipală de Reglementare a Serviciilor Publice și 181 de puncte de control computerizate ale Apa Nova- București.

 

Punct de control DSP:

Strada Strada Alunișului, Piața Progresul, cișmea publică, Sector 4

Clor: 0,42 mg/l => lipsă microorganisme

pH: 7,60 (valoare admisă: ≥6,5;≤9,5)

Turbiditate (gradul de limpezime): 0,39 (valoare admisă: ≤ 5)

 

Punct de control DSP:

Strada Vigoniei 3-5, Școala Generală 103, Sector 5

Clor: 0,23 mg/l => lipsă microorganisme

pH: 7,68 (valoare admisă: ≥6,5;≤9,5)

Turbiditate (gradul de limpezime): 0,60 (valoare admisă: ≤ 5)

 

Punct de control DSP:

Calea Crângași, Piața Crângași, cișmea publică, Sector 6

Clor: 0,40 mg/l => lipsă microorganisme

pH: 7,55 (valoare admisă: ≥6,5;≤9,5)

Turbiditate (gradul de limpezime): 0,65 (valoare admisă: ≤ 5)

 

Valori medii Sector 1:

Clor: 0,22 mg/l => lipsă microorganisme

pH: 7,55 (valoare admisă: ≥6,5;≤9,5)

Turbiditate (gradul de limpezime): 0,37 (valoare admisă: ≤ 5)

 

Valori medii Sector 2:

Clor: 0,29 mg/l => lipsă microorganisme

pH: 7,64 (valoare admisă: ≥6,5;≤9,5)

Turbiditate (gradul de limpezime): 0,30 (valoare admisă: ≤ 5)

 

Valori medii Sector 3:

Clor: 0,28 mg/l => lipsă microorganisme

pH: 7,68 (valoare admisă: ≥6,5;≤9,5)

Turbiditate (gradul de limpezime): 0,33 (valoare admisă: ≤ 5)

 

Valori medii Sector 4:

Clor: 0,25 mg/l => lipsă microorganisme

pH: 7,60 (valoare admisă: ≥6,5;≤9,5)

Turbiditate (gradul de limpezime): 0,43 (valoare admisă: ≤ 5)

 

 

 

Valori medii Sector 5:

Clor: 0,28 mg/l => lipsă microorganisme

pH: 7,63 (valoare admisă: ≥6,5;≤9,5)

Turbiditate (gradul de limpezime): 0,42 (valoare admisă: ≤ 5)

 

Valori medii Sector 6:

Clor: 0,41 mg/l => lipsă microorganisme

pH: 7,51 valoare admisă: ≥6,5;≤9,5)

Turbiditate (gradul de limpezime): 0,354 (valoare admisă: ≤ 5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *