Skip to content
Podurile Prutului Republica Moldova

A început proiectul „Podurile Prutului: povestiri de succes despre apropierea localităților din R. Moldova și România”

Agenția de Presă Rnews SRL a dat startul proiectului „Podurile Prutului: povestiri de succes despre apropierea localităților din Republica Moldova și România”, finanțat de  Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României.

Echipa proiectului va realiza o serie de materiale documentare care să aducă în actualitate momente ale istoriei comune, dar și recente povești de succes în urma înfrățirii dintre localități din România și Republica Moldova.

Materialele documentare realizate în cadrul proiectului pun accent pe impactul colaborării transfrontaliere asupra dezvoltării comunităților de pe ambele maluri ale Prutului, subliniind ideea de parteneiat și beneficiile acestuia.

În plus, acestea vor promova frumusețea locurilor, a obiceiurilor, proiectele comune relevante, punând astfel în evidență elemente care țin de afirmarea identității etnice, culturale și spirituale a românilor din Republica Moldova.

Obiectivul general al proiectului este acela de a promova înțelegerea și colaborarea între comunitățile locale din Republica Moldova și cele din România prin: realizarea de programe şi servicii media audiovizuale, difuzarea, și retransmisia acestora prin intermediul reţelelor de comunicaţii electronice, inclusiv internet, destinate cetățenilor din Republica Moldova.

Valoarea proiectului „Podurile Prutului: povestiri de succes despre apropierea localităților din Republica Moldova și România” este de 240.000 lei.

Contact: PodurilePrutului@psnews.ro

Telefon: +40775234480

Pagina Facebook PodurilePrutului

Link activ: drrm.gov.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *