Carnea devine un produs de lux pentru români. Un kilogram de muşchi de porc a ajuns să coste 35 de lei
Scumpirile în lanț ne vor face să fim mai...
Scumpirile în lanț ne vor face să fim mai...
Producătorii de carne de porc din România preconizează că...
Producătorii români vor păstra, cel puţin în această perioadă,...
Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a...
Americanii care se vaccinează împotriva COVID-19 vor primi gratis carne de...
România produce aproximativ 30% din carnea de porc consumată...
Bugetul alocat anul acesta achiziţiei de carne şi produse...
Ancheta polițiștilor din Harghita în cazul puilor de urs scoși de...
Pierderile suferite de agricultorii români vor fi ”plătite” de...
Carnea de porc în viu se vinde la poarta...
Un număr de 93 de persoane de la cel...
China a descoperit că sectoarele pentru carne şi fructe...
Shenzhen devine primul oraș din China care interzice comercializarea...
Taxele pe fiecare sută de grame pe carne, dezbătute...
Cele trei depozite din Bihor care au achiziţionat carne...
Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA)...
Evitaţi cumpărarea de carne de la persoane şi din...
Preţul mediu al cărnii de porc la poarta fermei...
Piața cărnii de pasăre din UE se confruntă cu...
Producătorii români de carne de porc se pregătesc să...
Pâinea şi produsele de franzelărie reprezintă unul din alimentele...