Skip to content
Opinii & Analize

Poza de pe crucea USR

Bogdan Stoica PS News

Vineri toată planeta a simțit unda de șoc a imploziei unui submarin faimos. Sâmbătă toată planeta a tremurat de frica armelor nucleare care ar fi putut cădea în mâinile unui dement. Duminică ne-am uitat șocați la viiturile care distrugeau localități întregi din Ardeal. Eu, tu, noi. Nu și useriștii. Ca de obicei, ei au altă agendă. Pe ei îi fute grija de grija celor care vor să se facă la căpuț, așa că s-au dus la Saga Festival. 4

Postarea lui Dragoș Pâslaru ar trebui să apară într-un manual de istorie contemporană, la capitolul „Cum a fost sabotat Drulă de activul de partid”. Pentru că, nu știu dacă ai observat, Drulă se zbate să scoată USR din vrie, face tot felul de discuții cu tot felul de minipartide, pe diverse subiecte serioase, doar-doar l-o lua cineva în serios. Dar orice ar face, vin useriștii din spate cu glumițele lor de probleme. Nici un partid nu-i pune piedică lui Drulă în afară de USR.

Și asta nu e doar părerea mea. Te rog uită-te atent la imagine, în stânga jos vezi ce aderență are postarea lui Pâslaru. Nici 400 de like-uri. Cât un clip cu o pisică mieunând pe geam. Și asta arată că și votanții USR s-au prins că liderii lor sunt varză. 

Ce fac useriștii mi se pare la fel de enigmatic ca acțiunile lui Prigojin. Ai o țară condusă aiurea, de o coaliție care scârțâie, într-un context internațional exploziv și unul intern dominat de criză economică, adică ai condițiile perfecte de a duce un partid mișto până la cer. În condițiile astea, tot ce poți să comunici este că vrei să ai dreptul să te plimbi cu trei grame de iarbă în buzunar? 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *