Preşedintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu, anunţă, vineri, că a transmis ministrului Economiei, Florin Spătaru (PSD), nemulţumirile operatorilor din sectorul HoReCa legate de noile prevederi ale meniurilor. Parlamantarul susţine că obligativitatea de a da foarte multe detalii, poate duce la dispariţia restaurantelor gourmet şi obligă restaurantele cu reţete tradiţionale să îşi divulge secretele culinare, potrivit news.ro.
”Săptămâna aceasta m-am adresat ministrului Economiei, domnului Florin Marian Spătaru, pentru a transmite mesajul operatorilor HoReCa din judeţul Buzău, cu privire la consecinţele suportate de aceştia în urma introducerii obligativităţii de a preciza în meniuri ingredientele folosite în bucătărie, numărul de E-uri sau valoarea nutriţională”, a scris, vineri, pe Facebookm deputatul Gabriel Avrămescu.
Liderul PNL Buzău s-a întâlnit, în luna martie, cu mai mulţi operatori economici din domeniul HoReCa cu care a discutat despre problemele cu care se confruntă în activitatea pe care o desfăşoară.
Printre aceştia s-au numărat şi mai mulţi proprietari de pensiuni şi deţinători de puncte gastronomice locale care s-au plâns de noile prevederi legale care li s-au impus.
”Mesajul transmis în atenţia preşedintelui ANPC, domnul Horia Constantinescu, scoate în evidenţă nemulţumirea operatorilor economici din domeniul alimentaţiei publice cu privire la ordinul emis de ANPC”, a mai transmis liberalul.
”Săptămâna aceasta m-am adresat ministrului Economiei, domnului Florin Marian Spătaru, pentru a transmite mesajul operatorilor HoReCa din judeţul Buzău, cu privire la consecinţele suportate de aceştia în urma introducerii obligativităţii de a preciza în meniuri ingredientele folosite în bucătărie, numărul de E-uri sau valoarea nutriţională”, a scris, vineri, pe Facebookm deputatul Gabriel Avrămescu.
Liderul PNL Buzău s-a întâlnit, în luna martie, cu mai mulţi operatori economici din domeniul HoReCa cu care a discutat despre problemele cu care se confruntă în activitatea pe care o desfăşoară.
Printre aceştia s-au numărat şi mai mulţi proprietari de pensiuni şi deţinători de puncte gastronomice locale care s-au plâns de noile prevederi legale care li s-au impus.
”Mesajul transmis în atenţia preşedintelui ANPC, domnul Horia Constantinescu, scoate în evidenţă nemulţumirea operatorilor economici din domeniul alimentaţiei publice cu privire la ordinul emis de ANPC”, a mai transmis liberalul.
