Skip to content
Magazin

Madonna şi-a amânat turneul mondial. Starul pop a ajuns la terapie intensivă din cauza unei infecţii bacteriene

Madonna Facebook

Starul pop Madonna, în vârstă de 64 de ani, şi-a amânat turneul din America de Nord şi Europa prilejuit de împlinirea a patru decenii de carieră, ea ajungând la terapie intensivă din cauza unei infecţii bacteriene grave, a anunţat impresarul său, Guy Oseary.

Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecţie bacteriană gravă care a dus la o internare de câteva zile la terapie intensivă. Starea ei de sănătate se îmbunătăţeşte, însă ea se află în continuare sub îngrijire medicală. Se preconizează o recuperare completă. În acest moment va trebui să întrerupem toate angajamentele, inclusiv turneul. Vom comunica mai multe detalii imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului şi pentru spectacolele reprogramate”, este anunţul postat de Oseary în social media, informează news.ro.

La începutul anului, Madonna anunţa că va marca patru decenii de carieră cu un turneu în perioada iulie-decembrie, în America de Nord şi Europa. Printre oraşele incluse în turneu se numără Los Angeles, New York, Houston, Chicago, Toronto, Montreal, Londra, Paris, Berlin, Barcelona şi Amsterdam.

Madonna Louise Ciccone, născută în 1958, în Michigan, din părinţi de origine italiană şi franco-canadiană, şi-a început cariera de dansatoare, compozitoare şi cântăreaţă la sfârşitul anilor 1970 la New York.

Ea a câştigat şapte premii Grammy, lansând 14 albume de studio. Cariera ei de producătoare, actriţă şi regizoare o face una dintre cele mai influente artiste din lume.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *