Skip to content
Societate

Ministrul Cercetării, Bogdan Ivan: Relansăm apelul de proiecte de cercetare din PNRR

Facebook Facebook

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan Ivan, a anunţat că este relasant apelul de proiecte de cercetare din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Finanţarea maximă acordată pentru un proiect este de maxim 6.000.000 lei. Bugetul total alocat competiţiei este de aproximativ 240.000.000 lei, a adăugat ministrul PSD.

„Cercetarea, investiţia de care Româniai are nevoie! Investind în cercetarea românească, de fapt investim în viitorul României! Recuperarea decalajelor pe care România le înregistrează faţă de media UE şi, în particular, faţă de ţările din regiune în domeniul cercetării-dezvoltării este una dintre priorităţile mandatului meu de ministru”, a svris Bogdan Ivan, vineri pe Facebook.

Astfel, el a anunţat că este relansat apelul de proiecte de cercerare diN PNRR.

„Relansăm apelul de proiecte de cercetare din PNRR, pentru atragerea resursei umane înalt specializate din străinătate, inclusiv cercetători români din diaspora, în activităţi de cercetare, dezvoltare şi inovare desfăşurate în organizaţii de cercetare din România”, a completat ministrul Cercetării.

Social-democratul a mai spus că „finanţarea maximă acordată pentru un proiect este de maxim 6.000.000 lei. Bugetul total alocat competiţiei este de aproximativ 240.000.000 lei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *