Skip to content
Politică

Ministrul Economiei a plecat la mare cu trenul: „Este curat, sigur și cu toate locurile ocupate”

Sursă foto: Ştefan Radu Oprea

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan Radu Oprea, a anunţat, vineri seară, că a plecat cu trenul către litoral, întrucât lucrările de la Cernavodă fac ca drumul cu maşina să se parcurgă într-un timp îndelungat. Ministrul va participa la Comandamentul Estival şi se va întâlni cu operatori economici din turism, notează news.ro.

Trenul reprezintă o opţiune foarte bună atunci când alegi ca destinaţie litoralul românesc. Un tren interregio din Gara de Nord, Bucureşti, ajunge la Constanţa în mai puţin de două ore şi jumătate. Astăzi, pentru că se efectuează lucrări de întreţinere la podul de la Cernavodă, durata drumului cu maşina este mai mare”, a scris, vineri seară, pe Facebook, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.

Ştefan Radu Oprea afirmă că trenul cu care călătorea este ”curat, sigur şi cu toate locurile ocupate”.

Mâine (n.r. – sâmbătă) voi fi la Comandamentul litoral al ANPC-ului pentru a vedea litoralul românesc cu ochii celor care controlează, vor urma apoi întâlniri cu operatorii din turism”, a mai transmis ministrul, apreciind că trenul cu care călătorea circula cu 150 de km/h.

De asemenea, ministrul a precizat că-şi doreşte ca litoralul să ofere servicii de calitate, pentru a atrage turişti: „Îmi doresc să oferim condiţii cât mai bune pentru ca litoralul românesc să fie destinaţia de vacanţă aleasă de către turiştii români şi străini”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *