Skip to content
Societate

Nova Post s-a lansat pe piața din România: Primul oficiu a fost inaugurat la București

mold-street.com mold-street.com

România este prima țară, în care compania Nova Post a început să ofere servicii de livrare atât în Ucraina, cât și în R. Moldova. Timpul de livrare din România în R. Moldova este de al 3 zile, iar între România și Ucraina este de la 5 zile.

„România a devenit a patra țară din Europa în care am deschis un oficiu Nova Post, pentru a le oferi ucrainenilor și moldovenilor care locuiesc în România posibilitatea de a primi și trimite colete și de a se susține reciproc de la distanță.

În plus, vom ajuta afacerile locale să intre pe piața ucraineană, unde 30 de milioane de consumatori activi îi așteaptă, iar pentru antreprenorii ucraineni acesta este un impuls puternic pentru a-și extinde afacerea și a livra rapid bunuri clienților din România și Moldova.

Numai pentru 2023, planificăm să investim 600.000 de mii de euro în dezvoltarea afacerii și acesta este doar începutul”, – a declarat Volodymyr Popereshniuk, cofondatorul Nova Post.

mold-street.com
Sursă foto: mold-street.com

Primul oficiu Nova Post a fost deschis în București, pe adresa b-dul Unirii 47 A, Sectorul 3. Acesta este un oficiu poștal, în care se pot recepționa și expedia documente și colete de până la 30 kg și va avea un program de lucru de luni până sâmbătă.

La inaugurarea oficiului, au fost prezenți invitați de onoare:

Ihor Prokopchuk – Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Ucrainei, în România;

Sursă foto: mold-street.com
Sursă foto: mold-street.com

Lucia Mursa – Consilier aspecte economice și comerciale al Ambasadei R. Moldova în România.

Aceștia au fost primii care au trimis cărți poștale către Ucraina și R. Moldova.

„Lansarea Nova Post în România reprezintă un pas important și pentur orientarea și dezvoltarea mediului de afaceri din R. Moldova pe piața din România. Sunt convinsă că comunitatea de business din Moldova va valorifica acestă oportunitate, pentru a face livrări în și din România prin Nova Post, fapt ce va contribui la simplificarea proceselor de activitate și mărirea cifrei de afaceri”, a declarat Lucia Mursa, conform mold-street.com.

Până la data de 17 iulie, clienții pot beneficia de un cod promoțional de 50% reducere pentru livrarea de documente și colete până la 30 kg din Moldova în România. Orice client poate obține acest cod promoțional. Pentru a-l primi, trebuie să vă întregistrați pe site până la data de 3 iulie.

Tarifele de livrare din R. Moldova în România:

Documente – 145 lei

Colete până la 2 kg – 165 lei

Colete până la 10 kg – 255 lei

Colete până la 30 kg – 365 lei

Vă reamintim că Nova Post activează deja în Ucraina, Polonia, Lituania, Cehia, Germania și R. Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *