Skip to content
Arad Știri locale

Un bărbat din Arad a dat foc unei mașini parcate pentru că îl încurca

Masina politie news.ro

Un bărbat din oraşul Sântana, Arad, a fost arestat preventiv după ce ar fi dat foc unei mașini, deranjat de faptul că aceasta era parcată în așa fel încât îl încurca să treacă pe stradă cu bicicleta.

Incidentul a avut loc în noaptea de 8 spre 9 iunie, însă abia acum făptaşul a fost identificat şi ridicat de poliţişti. „În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii oraşului Sântana, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din Sântana.

Din cercetări, s-a stabilit că cel în cauză ar fi aruncat o substanţă inflamabilă pe un autoturism parcat în Sântana, şi ulterior i-ar fi dat foc. După săvârşirea faptei, bărbatul a plecat, fiind identificat şi depistat ulterior”, a transmis, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad. Surse din cadrul anchetei au declarat, pentru Agerpres, că suspectul a afirmat în timpul audierii că s-a enervat pe modul în care parcat autoturismul, care l-ar fi încurcat să treacă cu bicicleta pe stradă.

Suspectul a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Chişineu-Criş, care au dispus arestarea preventivă pentru distrugere prin incendiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *